Cristina Ţopescu a murit la doar 59 de ani. Odihnească-se în pace!

2 min


2
2.4k distribuiri, 2 puncte

Cristina Ţopescu a murit, au anunțat surse apropiate familiei, duminică seară. Fiica celebrului comentator sportiv, Cristian Ţopescu, avea 59 de ani.

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost găsit duminică seară, în locuința ei. Echipajul de la ambulanță nu a putut face însă nimic pentru a o salva.[Stirile ProTV]

Vecinii spun că nu au mai văzut-o de aproximativ 3 săptămâni. Pe rețelele de socializare, de asemenea, fosta realizatoare tv nu a fost activă în ultimele zile. Ultima sa postare e datată de Crăciun.

cristina ţopescu a murit

Surse din anchetă spun că o vecină a sunat la 112, îngrijorată că nu mai știe nimic despre Cristina Țopescu din data de 19 decembrie. Echipajul de la Ambulanță a ajuns la locuința ei dintr-un complex rezidențial din Comuna Tunari.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în pat. Era îmbrăcată în haine de noapte, mai spun surse din anchetă.

Pe trupul neînsuflețit nu există urme de violență, cel puțin vizibile. Din primele evaluări, polițiștii nu exclud varianta ca fosta realizatoare TV să fi murit în somn.

Aceasta locuia singură, iar în casă au mai fost găsiți 3 câini morți, conform primelor informații. Alți 5 câini au fost găsiți în viață.

Când a murit Cristina Ţopescu

Decesul Cristinei Țopescu s-a produs în urmă câteva zile, conform autorităților.

”În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări,  polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violența. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico legală”, au transmis polițiștii într-un comunicat.

Cariera Cristinei Ţopescu

Cristina Țopescu lucra la Ministerul Sănătății, pe postul de cosilier. Conform colegilor săi, ultima dată când a venit la serviciu a fost pe 20 decembrie.

Atunci, a avut o ședință cu cei din departamentul comunicare, unde, de altfel, și ea lucra.

Cristina Ţopescu, fiica îndrăgitului comentator sportiv Cristian Ţopescu, s-a născut la Oradea, în anul 1960.

A absolvit facultatea de Limbi Străine din Bucureşti, secţia engleză-italiană.

S-a făcut remarcată la pupitrul ştirilor, fiind ani buni craincă la Pro TV, apoi principala prezentatoare a buletinului de ştiri de la Prima TV, timp de 12 ani.

Odihnească-se în pace!


Îţi place? Distribuie şi prietenilor tăi!

2
2.4k distribuiri, 2 puncte

comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Distribuie şi prietenilor tăi!

Nu ţine lucrurile interesante doar pentru tine. Şi prietenii tăi şi-ar dori să afle aceste informaţii!
Închide