Elevii au fugit din clase de frica vaccinării anti-COVID: „Animalelor! Îmi omori tu copilul?”

2 min


4
4 distribuiri, 4 puncte

Şcoala din oraşul Murgeni, judeţul Vaslui a fost scena unor evenimente de-a dreptul ireale, după ce elevii au fugit din clase alertându-şi părinţii că la „la şcoală se face vaccin anti-COVID”.

Zeci de etnici rromi au luat cu asalt şcoala din Murgeni, luni, 28 septembrie, cerând socoteală cadrelor didactice că le vaccinează copiii şi le fac teste COVID, fără a fi anunţate familiile.

Rromii au început să transmită live pe Facebook, strigând în gura mare că le sunt terorizaţi copiii.[Vremea Nouă]

elevii au fugit din clase

Unii dintre părinţi au intrat în curtea unităţii de învăţământ, deşi potrivit noilor reglementări, dat fiind contextul epidemiologic, accesul părinţilor în incinta unităţilor de învăţământ, inclusiv în curtea lor, este complet interzis.

Speriaţi că lucrurile au scăpat de sub control reprezentanţii unităţii de învăţământ au cerut sprijinul Poliţiei. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje.

Între timp, pe Facebook erau transmise imaginile cu elevii care fugeau agitaţi şi părinţii care ţipau şi jigneau reprezentanţii şcolii.

O persoană vădit lipsită de inteligenţă a transmis în direct pe Facebook momentul în care copiii ieşeau speriaţi din şcoală.

„Uitati, în direct, a făcut anti-COVID făr să ştie familia copilului. Vă rugăm frumos să daţi distribuire. Uitaţi ce este aici, lume. Au speriat copiii! La şcoală speriaţi copiii! Animalelor! Uitaţi ce se întâmplă la şcoala oraşului Murgeni. Au terorizat săracii copii la scoală, le-a făcut teste anti-COVID, vaccinare”, striga în faţa camerei unui dintre părinţi, aflat lângă gardul şcolii.

Unul dintre cadrele didactice încearcă să-l liniştească, spunându-i că nu se face nicio vaccinare şi reproşând că se comportă ca nişte sălbatici.

Bărbatul nu crede în afirmaţiile femeii şi continuă transmisia live pe Facebook.

De ce au fugit elevii din clase

La şcoala din Murgeni nu s-a desfăşurat nicio acţiune sanitară în cursul zilei de 28 septembrie.

Evident, de vaccinare sau de efectuarea unor teste COVID-19 nici nu s-a pus problema.

Întreaga isterie a izbucnit după ce unul dintre elevi a chiulit de la cursuri şi pentru a avea scuză acasă a spus părinţilor că la şcoală se fac vaccinuri anti-COVID şi de aceea el a fugit.

Părinţii s-au alertat între ei şi au mers val-vârtej la şcoală pentru a-şi lua copiii acasă.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

4
4 distribuiri, 4 puncte

0 Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Distribuie şi prietenilor tăi!

Nu ţine lucrurile interesante doar pentru tine. Şi prietenii tăi şi-ar dori să afle aceste informaţii!
Închide