Femeia care s-a căsătorit cu o păpuşă spune că soţul a înşelat-o, iar relaţia lor este în impas

3 min


3
3 puncte

Meirivone Rocha Moraes, o femeie singură de mai mulți ani, s-a căsătorit cu o păpușă de cârpă în cursul anului 2022. Cum era de aşteptat, Meirivone i-a surprins pe toți cu alegerea sa cel puţin dubioasă. Acesta nu este singurul caz în care o persoană face un astfel de gest, însă, de multe ori, aceste căsătorii sunt simbolice, ori reprezintă un protest. Dar acest lucru nu se aplică şi în cazul Meirivonei.

Femeia, în vârstă de 37 de ani, s-a plâns în repetate rânduri că este singură și că nu are cu cine să danseze. Din acest motiv, poate sub formă de glumă, mama sa i-a dăruit o păpușă bărbat, confecţionată din cârpe. Meirivone a declarat că a fost dragoste la prima vedere, așa că nu a stat pe gânduri și s-a căsătorit.

„Când mama l-a făcut pe Marcelo și mi l-a prezentat, m-am îndrăgostit de el. Mi l-a făcut pentru că nu aveam un partener de dans. Mergeam la dansuri, dar nu întotdeauna îmi găseam un partener. Apoi el a intrat în viața mea, iar totul a căpătat sens.”, a povestit Meirivone.[sursa]

căsătorit cu o păpuşă
Meirivone cu soţul şi copilul

Femeia care s-a căsătorit cu o păpuşă a făcut şi un copil cu aceasta

La câteva luni după ce Meirivone a început această relație cu totul specială, ea susține că a rămas însărcinată cu păpușa ei de cârpă.

“Marcelo m-a lăsat însărcinată. El nu a avut grijă și nici nu a folosit prezervativ.”, spune Meirivone.

Înturcât femeia nu își dorea să aibă un copil în afara căsniciei, ea și Marcelo au decis să se căsătorească. Cei doi au avut parte de o nuntă cu fast pe care Meirivone a organizat-o în cele mai mici detalii.

Meirivone și Marcelo au avut peste 250 invitați la nuntă, care au sărbătorit iubirea alături de ei. Aşadar, femeia a fost susţinută de prieteni şi familie în demersul său bizar. După nuntă, cei doi miri au petrecut o săptămână de miere în Rio de Janeiro, chiar înainte ca femeia să nască.

Meirivone susține că a născut acasă și a mai povestit că a avut alături de ea două asistente care să se asigure că nașterea naturală decurge bine.

Naşterea lui Marcelino

Deși s-a îngrășat neașteptat de mult în timp ce era „însărcinată”, ea a spus că tot efortul a meritat atunci când s-a născut copilul ei. Cu toate acestea, mulți se întreabă cum e posibil ca o femeie să susțină că e însărcinată cu o păpușă de cârpă.

“L-am născut în 35 minute și a fost minunat.”, a spus Meirivone.

Femeii i se pare neobișnuit faptul că lumea o critică sau se amuză pe seama sa pentru că s-a căsătorit cu o păpuşă.

“Chiar mă enervează când lumea spune că familia mea e ireală. Sunt o femeie cu un caracter puternic. Mama și tata m-au învățat să fiu sinceră, să fiu o persoană bună și să nu profit de nimic și de nimeni.”, a mai spus Meirivone.

căsătorit cu o păpuşă
O familie fericită

Acuzaţii de infidelitate

Pentru ca povestea să devină şi mai bizară decât atât, la un an după ce s-a căsătorit cu o păpuşă, au apărut şi problemele. Meirivone a lansat recent acuzaţii de infidelitate la adresa soţului.

În timp ce se pregătea să sărbătorească un an de căsnicie cu Marcelo, femeia a suferit o decepţie. Se pare că o prietenă i-a spus că l-a văzut pe Marcelo în timp ce intra într-un motel alături de o altă femeie.

„O prietenă mi-a spus că l-a văzut pe Marcelo intrând într-un motel cu o altă femeie. În acest timp, eu eram internată în spital. Am stat în spital timp de trei zile, întrucât fiul nostru contractase un virus.”, a povestit Meirivone.

În prezent, Meirivone şi Marcelo dorm în camere separate. Aceasta se arată dispusă să-l ierte pe soţul său, pentru binele copilului.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

3
3 puncte

0 Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Distribuie şi prietenilor tăi!

Nu ţine lucrurile interesante doar pentru tine. Şi prietenii tăi şi-ar dori să afle aceste informaţii!
Închide