Rihanna donează 5 milioane $ pentru lupta împotriva coronavirusului

1 min


2
1k distribuire, 2 puncte

Fundaţia Clara Lionel, creată de către Rihanna, se alătură luptei împotriva coronavirusului şi donează 5 milioane de dolari către diferite domenii.

Fundaţia Clara Lionel este o fundaţie non-profit, înfiinţată de Rihanna în anul 2012, fiind denumită după numele bunicilor săi. [Fundaţia Clara Lionel]

Astfel, s-a decis ca 5 milioane $ să fie donaţi către diferite organizaţii din întreaga lume, pentru lupta împotriva COVID-19.

Scopul acestei fundaţii a fost iniţial de a pune umărul la educaţia celor nevoiaşi şi la ajutorarea comunităţilor mai puţin dezvoltate din întreaga lume.

„La început nu ne-am imaginat că COVID-19 ne va afecta vieţile într-un mod atât de grav. Nu contează cine eşti, sau de unde eşti, pandemia ne va afecta pe toţi. Iar pentru cei mai vulnerabili, ce e mai rău, abia de acum este posibil să vină.”

Fundaţia Clara Lionel

Rihanna donează 5 milioane $ pentru lupta împotriva COVID-19

Banii vor ajunge către băncile de alimente, care ajută comunităţile cu risc ridicat.

De asemenea, se va investi în kituri de testare, materiale de protecţie şi în aparatură medicală performantă pentru diagnosticarea pacienţilor.

Rihanna nu este singura celebritate care a donat pentru lupta împotriva coronavirusului.

Printre cei care au donat se numără Justin Bieber, Donatella Versace, Justin Timberlake, Jimmy Fallon, Bill Gates şi mulţi alţii.

Şi la noi vedetele s-au implicat. Printre aceştia se numără Andra, Simona Halep, Organizaţia „Dăruieşte Viaţă” şi alţii.


Îţi place? Distribuie şi prietenilor tăi!

2
1k distribuire, 2 puncte

comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Distribuie şi prietenilor tăi!

Nu ţine lucrurile interesante doar pentru tine. Şi prietenii tăi şi-ar dori să afle aceste informaţii!
Închide