O femeie şi-a trimis soţul la moarte într-un duel medieval cu amantul

Noutăţi

O femeie în vârstă de 35 de ani a aranjat un duel medieval între soţul şi amantul ei, de 42 de ani, respectiv 25, pentru a i se câştiga afecţiunea.

Tânăra de 35 de ani a pus la cale un plan diabolic pentru a scăpa de soțul său. Cei doi aveau împreună un copil.[Metro]

Asta Juskauskiene, cum se numește soția celui care și-a pierdut viața din cauza minții criminale de care ea a dat dovadă, a plănuit totul alături de iubitul său mai tânăr.

Cazul cât se poate de șocant a intrat rapid și în atenția autorităților. Totul s-a petrecut în Londra, Marea Britanie.

Prinsă între ciocan şi nicovală, Asta s-a inspirat din istorie şi a organizat un duel medieval pentru a rămâne cu învingătorul.

Femeia a fost cea care a aranjat toate detaliile duelulului între bărbatul de care divorțase recent și amantul de 25 de ani.

„Tânăra a stabilit ca duelul să aibă loc într-un tunel unde de obicei se vând droguri. În cazul în care ceva neprevăzut urma să se întâmple, totul trebuia să cadă pe vina dealerilor. Ea şi cu amantul său trebuiau să scape basma curată.”, a declarat procurorul de caz.

Asta Juskauskiene i-ar fi spus celui pe care l-a cunoscut pe internet că doar în acest mod îi poate câștiga afecțiunea.

duel medieval

Recomandat: Top 10 cele mai puternice femei din istorie, care au influenţat viitorul

Aflat în arestul poliției, Mantas Kvedaras a recunoscut că duelul a avut loc pe o străduță din Londra şi că totul a fost aranjat de iubita sa.

De asemenea, bărbatul a admis și că l-a înjunghiat mortal pe Giedruis Juskauskas, soțul femeii.

• CITEŞTE ŞI:  Cazul tragic al unui "copil vampir", îngropat cu fața în jos și picioarele prinse cu lacăt, descoperit într-un cimitir

Femeia de 35 de ani a fost la rândul său preluată de către autorități și dusă în spatele gratiilor. Aceasta a fost acuzată de complicitate la uciderea fostului soţ.

Bărbatul care a murit avea leziuni la nivelul pieptului, pe umăr, dar și la gât, după cum au anunțat procurorii.

Acest duel medieval al peţitorilor îndrăgostiţi a avut loc pe o alee din cartierul Stratford, localizat în estul Londrei, Marea Britanie.


Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Pe aceeaşi temă

CE MAI CITESC ALŢII

bonnie şi clyde

Bonnie şi Clyde. Povestea cuplului care a terorizat şi fascinat America

0
Bonnie Elizabeth Parker şi Clyde Chestnut Barrow, cunoscuţi ca Bonnie şi Clyde, au intrat în istorie prin numeroasele nelegiuiri cu care au terorizat America...
copil vampir

Cazul tragic al unui „copil vampir”, îngropat cu fața în jos și picioarele prinse...

0
Cercetătorii au scos la iveală rămășițele a ceea ce ei cred că este un "copil vampir" din secolul al XVII-lea, care a fost îngropat...
pisică de mare gestantă

Cum a rămas gestantă o pisică de mare „virgină”, deşi nu avea un partener...

0
Oamenii de știință și-au împărtășit îngrijorarea în urma unei dezbateri privind o aşa-numită concepție imaculată care a avut loc la un acvariu. O pisică...

Articole recomandate

Articole recomandate

Distribuie şi prietenilor tăi!

Nu ţine lucrurile interesante doar pentru tine. Şi prietenii tăi şi-ar dori să afle aceste informaţii!
Închide
Share via