O pisică s-a furişat la Zoo şi s-a împrietenit cu un râs carpatin

1 min


32
32 puncte

Nu contează din ce specie faci parte, atunci când vine vorba de prietenie, regulile sunt cam aceleaşi. O pisică s-a furişat într-o grădină zoologică, pentru a fi aproape de o altă felină.

Totul s-a întâmplat într-o grădină din oraşul Sankt Petersburg, din Rusia. O pisică s-a furişat într-o grădină zoologică din oraş, unde s-a împrietenit cu un râs carpatin.

De atunci, cele două feline sunt de nedespărţit.[LoveMeow]

Era doar un pui

Se pare că pisica a ajuns la zoo în căutare de mâncare, pe când era doar un pui. A nimerit în cuşca unui râs carpatin, o felină de mărime medie.

Râsul nu doar că a împărţit cu pisica hrana, dar i-a permis să stea în cuşca sa, împărţind şi spaţiul.

Între cele două feline s-a legat o prietenie deosebită. Mai mult decât atât, este posibil ca pisica să creadă că râsul este mama sa, având în vedere că era doar un pui când a ajuns lângă această felină, care i-a oferit mâncare.Personalul grădinii zoologice a observat pisica, aceasta fiind „adoptată” şi lăsată să locuiască în continuare împreună cu râsul.

„Aparent pisica are nevoie de afecţiunea râsului carpatin, precum şi acesta are nevoie de afecţiunea pisicii”, consideră un angajat al grădinii zoologice.

Vizionaţi mai jos un material video cu cele două feline


Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Urmăriţi DespreLume.ro şi pe Google News


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

32
32 puncte
Otilia Anuţa
Otilia este profesor de limba română şi colaborator al site-ului DespreLume.ro. Atunci când nu este la catedră, călătoreşte, scrie sau citeşte.

Distribuie şi prietenilor tăi!

Nu ţine lucrurile interesante doar pentru tine. Şi prietenii tăi şi-ar dori să afle aceste informaţii!
Închide
Share via