Misterul din jurul unui Lamborghini de 350.000 $ găsit abandonat în jungla din Myanmar. Nu se ştie cine l-a lăsat acolo

1 min


1
1 punct

Un Lamborghini de 350.000 $ a fost descoperit în mijlocul pădurii tropicale din Myanmar, în sud-estul Asiei, și nimeni nu știe cui îi aparține bolidul abandonat. Acest Lamborghini Aventador LP750-4 SV valorează în jur de 350.000 de dolari, iar starea sa prăfuită și neglijată i-a lăsat perplecși pe cei pasionați de maşini.

Cine lasă o astfel de mașină de vis să putrezească într-un garaj deschis și ruginit din pădurea tropicală? Mașina aparent abandonată nu mai este în cea mai bună stare: are geamurile sparte, tabla are semne de lovituri, iar vopseaua este deteriorată. Sunt bucăți de sticlă sparte și cutii goale împrăștiate pe scaunele din interior.[sursa]

Bine întreținut, un Aventador, care are o putere de 750 CP, poate atinge o viteză maximă de 340 de kilometri pe oră. Ajunge de de la 0 la 100 km/h în doar 2,8 secunde.

Lamborghini de 350.000 abandonat
Un Lamborghini de 350.000 $ a fost descoperit în jungla din Myanmar

Cine ar putea abandona un Lamborghini de 350.000 $ în mijlocul junglei

Vehiculul ar putea aparține unui sindicat criminal din Myanmar, format din mai multe clanuri proeminente. Grupul este acuzat că a comis fraude online pe scară largă și trafic de droguri înainte de a fi desființat de armata din Myanmar, la sfârșitul anului 2023.

Cel mai probabil, mașina a fost furată sau achiziționată cu bani pe care gangsterii i-au obținut prin afacerile lor ilicite.

O persoană a comentat: „Aceasta a fost una dintre mașinile unui oficial al guvernului din Myanmar pe care rebelii au luat-o atunci când i-au atacat casa.”

Junta militară a condus ţara în perioada anilor 1962-2011, când a fost dizolvată şi a început o perioadă de tranziţie controlată. În anul 2021, după ce partidul susținut de armată a pierdut alegerile legislative, printr-o lovitură de stat, armata a pus capăt celor 10 ani de guvernare civilă.

• CITEŞTE ŞI:  Legea care oferea libertate condamnaţilor, dacă se căsătoreau cu prostituate şi plecau din Paris

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Urmăriţi DespreLume.ro şi pe Google News


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

1
1 punct
Vladimir Ivanovici
Vladimir este absolvent al Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universităţii Bucureşti. Este fotograf profesionist şi pasionat de cărţi şi lucruri interesante şi mai puţin cunoscute, pe care le expune pe site-ul DespreLume.ro.

Distribuie şi prietenilor tăi!

Nu ţine lucrurile interesante doar pentru tine. Şi prietenii tăi şi-ar dori să afle aceste informaţii!
Închide
Share via