Una dintre gemenele siameze s-a măritat, iar oamenii îşi pun aceeaşi întrebare

Noutăţi

Atunci când gemenele siameze Abigail şi Brittany Hensel s-au născut, nimeni nu se aştepta să trăiască mai mult de câteva zile. Acum, însă, Abby, una dintre gemenele siameze s-a măritat. Dar oamenii vor să afle, în principal, un singur lucru.

Abby și Brittany Hensel, celebrele gemene siameze, au găsit ambele dragostea adevărată. Potrivit informațiilor furnizate de Mirror, Abby Hensel, în vârstă de 34 de ani, s-a căsătorit cu Josh Bowling, asistent medical și veteran al armatei Statelor Unite.

Conform publicaţiei Today, căsătoria celor doi a avut loc acum trei ani, iar pe platformele de socializare au fost distribuite imagini și videoclipuri de la evenimentul lor special.

Cuplul trăiește în Minnesota și își petrece timpul liber în activități precum drumețiile și savurarea de înghețată. Abby și Brittany Hensel își desfășoară activitatea profesională ca profesoare de gimnaziu.[sursa]

Una dintre gemenele siameze s-a măritat
Abby, una dintre gemenele siameze s-a măritat

Doar una dintre gemenele siameze s-a măritat

La aflarea acestei veşti, oamenii au început să pună sub semnul întrebării aspectul legal al căsătoriei, unii dintre ei întrebându-se: „Cum se desfășoară acest lucru din punct de vedere legal? Din moment ce sunt două persoane căsătorite cu un singur bărbat, cine apare pe certificatul de căsătorie?”.

Un punct de vedere valabil, după cum și-a dezvăluit gândurile un alt utilizator, adăugând: „Din anumite motive, mă așteptam să se căsătorească cu doi bărbați.”

„Având doar un singur tip face ca totul să fie mai confuz. Ce se întâmplă dacă se ceartă? Ce se întâmplă dacă una dintre cele două vrea să divorțeze și cealaltă nu?”, spune o altă persoană.

• CITEŞTE ŞI:  Anthony Gignac, escrocul care s-a dat prinţ saudit vreme de 30 de ani

Evident, întrebarea care apare cel mai des cu privire la această căsătorie este legată de partea intimă: atunci când fac dragoste, cum stabilesc cei trei cu care dintre cele două siameze se iubeşte Josh? Nu s-a ajuns la un acord pe această temă.

De asemenea, o altă întrebare este legată de cum vor gestiona situaţia când vor face un copil, pentru că organele necesare procreării sunt funcţionale. „Da, vom fi mame într-o zi, dar nu vrem să vorbim încă despre cum va fi.”, a spus Abby.

Altcineva a clarificat problemele și dificultățile căsătoriei, răspunzând: „Una dintre gemene va fi soția legală în ceea ce privește autoritatea statului. Așa că, teoretic, este posibil ca cealaltă geamănă să decidă într-o zi să se căsătorească cu o altă persoană.”

Povestea gemenelor siameze care împart acelaşi trup

Născute la 7 martie 1990, în Minnesota, Abby și Brittany sunt gemene siameze, împărțind fluxul sanguin și toate organele sub talie. Abby controlează brațul și piciorul drept, în timp ce Brittany deține controlul asupra celor din partea stângă.

Unii se referă la gemene folosind expresia „femeia cu două capete”. În realitate, însă, cele două fete reprezintă cea mai rară formă de gemeni siamezi. Doar 1 din 40.000 de perechi de gemeni sunt siamezi, şi doar 1% supravieţuiesc după primul an.

Surorile aparțin grupului de gemeni siamezi numit parapagus, care sunt uniți pe lateral. Fiecare poate controla câte o mână și câte un picior, ceea ce le-a permis să învețe coordonarea mișcărilor împreună pentru a se putea deplasa.

Părinții lor, Patty și Mike Hensel, nu au luat în calcul niciodată o separare a fetelor, deoarece se temeau de posibile consecințe fatale sau grave dizabilități.

• CITEŞTE ŞI:  99% din aurul de pe Pământ se află în nucleul planetei. Totul s-a întâmplat cu miliarde de ani în urmă

„Nu vrem să fim separate niciodată, pentru că nu am putea face toate lucrurile pe care le facem acum, cum ar fi să jucăm softball, să alergăm și să facem sport.”, a declarat Abby.

Cele două surori au devenit cunoscute în anul 1996, când au apărut într-un episod al emisiunii Oprah Winfrey Show. Ulterior, viața lor a fost subiectul unui reality show numit Abby & Brittany.


Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Pe aceeaşi temă

CE MAI CITESC ALŢII

Rosalie Gicanda

Cumplitul destin al reginei Rosalie Gicanda, ultima regina din Rwanda, alături de 1 milion...

0
Regina Rosalie Gicanda s-a născut în 1928 și a fost soția regelui Mutara al III-lea al Rwandei, ambii fiind membri ai etniei Tutsi, una...
cel mai vechi hotel

Nishiyama Onsen Keiunkan, cel mai vechi hotel din lume, deschis de peste 1300 de...

0
Nishiyama Onsen Keiunkan din prefecura Yamanashi, Japonia, este recunoscut a fi cel mai vechi hotel din lume. Hotelul a fost fondat în anul 705...
băile herculane

Băile Herculane, de la comoară romană, la ruine româneşti

0
Băile Herculane din ziua de azi reprezintă un oraș din județul Caraș-Severin, aflat pe Valea Cernei, având o populaţie de circa 5.000 de locuitori....

Articole recomandate

Articole recomandate

Distribuie şi prietenilor tăi!

Nu ţine lucrurile interesante doar pentru tine. Şi prietenii tăi şi-ar dori să afle aceste informaţii!
Închide
Share via