Călugăriţele care cultivă canabis pentru a vindeca lumea

3 min


3
3 puncte

Să fii călugăriţă nu este o „meserie“ pentru toată lumea. Este nevoie de disciplină, dăruire, empatie şi răbdare. Iar călugăriţele care cultivă canabis au înţeles aceste lucruri perfect.

„Misiunea noastră este de a vindeca cu fiecare remediu natural pe care îl avem la dispoziţie şi de a contribui la răspândirea unor informaţii corecte despre canabis.”, spune o călugăriţă din Ordinul Sisters of the Valley, a cărei mică afacere a fost fondată la 1 ianuarie 2015, într-o fermă dintr-un orăşel din statul California. 

Femeile, care se consideră călugăriţe, dar nu sunt catolice sau creştine, cultivă soiurile în funcţie de ciclurile Lunii înainte de a-şi transforma recolta în remedii pe care apoi le vând online.

Produsele lor, care sunt toate organice, vor să trateze o varietate de afecţiuni, inclusiv durerile de spate, migrenele şi mahmureala.

În plus, fiecare borcan sau sticlă vine cu propria sa rugăciune înainte de a fi expediat pentru distribuţie.

La urma urmei, cultivă canabis în scop medicinal, însă produsele nu au fost evalute şi aprobate şi de către Administraţia Alimentelor şi Medicamentelor (FDA) din SUA.

“Respectă Mama Natură şi darurile ei. Pe măsură ce o iubeşti şi o îngrijeşti, îţi va da şi ea înapoi. Împărtăşeşte darurile Pământului cu oamenii ei. Vindecă-ţi corpul aşa cum intenţionează natura. Fii liber să trăieşti viaţa pe care alegi să o trăieşti. Fii liber să alegi medicamentul naturii pentru a-ţi vindeca corpul.”, spun măicuţele pe site-ul lor. 

Citeşte şi:  Poliţistul Kojak, celebrul personaj interpretat de actorul Telly Savalas

Cine sunt călugăriţele care cultivă canabis

După un divorţ dureros, Sora Kate a rămas singură cu trei copii şi a renunţat la o carieră în aviaţie.

Atunci a descoperit canabisul.

Astfel, în 2010 a pus bazele unei afaceri locale cu remedii naturale care conţin canabidiol – substanţa activă din plantă – promovând ideea de a le consuma fără ca pacienţii să fumeze iarba.

După alţi trei ani, sora Kate şi-a dorit să ajute mai mulţi oameni, urmând ca în 2014 să-şi dezvolte prima linie de produse.

Aşa s-a născut Ordinul Sisters of the Valley.

Sora June a crezut întotdeauna că mâncarea super sănătoasă poate fi, de asemenea, şi super gustoasă.

Astăzi, îşi pune în practică pasiunea pentru mâncare administrând două bucătării la ferma-mamă.

Aşadar, femeia pregăteşte şi serveşte surorilor prânzul şi cina, iar în altă parte, ea şi alte colege gestionează producţia de medicamente. 

Sora Kass şi-a spus jurămintele la vârsta de 24 de ani, fiind cea mai tânără dintre surori.

Înainte de a li se alătura, sora Kass creştea deja şi fabrica medicamente pentru canabis cu fratele Rudy.

Astăzi, având experienţă, ea poate gestiona şi supraveghea toate serviciile destinate clienţilor plus transportul maritim, lucrând îndeaproape cu surorile care fac produsele. 

La vârsta de 10 ani, sora Quinn s-a mutat din Vancouver, Canada, unde a studiat mai târziu economia la Universitatea din California.

Citeşte şi:  Marie Curie, o viaţă în lumina radiaţiilor

Şi-a înţeles chemarea când le-a întâlnit pentru prima dată pe Surorile Văii.

Sora Maria este născută şi crescută în Auckland, Noua Zeelandă. A avut o carieră de succes în managementul proiectelor, cu o înclinaţie pentru gestionarea şcolilor private.

Sora Maria îşi petrece doar o parte din an acasă şi restul de timp la ferma maicilor.

Sora Star a suferit un accident vascular cerebral la vârsta de 38 de ani şi s-a confruntat cu diverse probleme în ceea ce priveşte sistemul de sănătate din America. A fost la un pas să-şi piardă darul de a vorbi.

Se pare că remediile naturale au ajutat-o să-şi revină şi luptă pentru abolirea legilor care protejează pedofilii sau persoanele care agresează femei. 

Sora Sophia a crescut într-un mic sat de pe coasta de vest a Africii de Sud, care se învecinează cu Namibia.

La vârsta de 12 ani a imigrat legal în Statele Unite şi s-a stabilit cu părinţii ei în Michigan. În 2018, şi-a depus jurământul la ferma surorilor.

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Urmăriţi DespreLume.ro şi pe Google News


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

3
3 puncte
Vladimir Ivanovici
Vladimir este absolvent al Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universităţii Bucureşti. Este fotograf profesionist şi pasionat de cărţi şi lucruri interesante şi mai puţin cunoscute, pe care le expune pe site-ul DespreLume.ro.

Distribuie şi prietenilor tăi!

Nu ţine lucrurile interesante doar pentru tine. Şi prietenii tăi şi-ar dori să afle aceste informaţii!
Închide