O femeie dispărută acum doi ani a fost găsită în viaţă, plutind în apele mării

2 min


44
44 puncte

Angelica Gaitan, o femeie de 46 de ani a fost găsită în viaţă, plutind în apele mării, aceasta fiind dată dispărută de familie timp de doi ani.

Membrii familiei nu aveau nicio idee despre locul în care s-ar fi putut afla în tot acest timp.

Femeia a fost identificată ca Angelica Gaitan, după ce a fost găsită la aproape 1,5 km în largul Mării Caraibilor, în dreptul oraşului columbian Puerto Columbia.[Daily Mail]

Ea a fost găsită într-o stare precară, cu semne de hipotermie, de către pescarul Rolando Visbal.

Un videoclip arată exact momentul în care Visbal și un prieten pe nume Gustavo se apropie de femeia care pluteşte semi-conştientă.

Visbal este auzit țipând la ea mai întâi în spaniolă şi apoi în engleză, încercând să se asigure că victima îl înțelege.

Cei doi pescari i-au oferit apă, după care au dus-o la mal.

Ce a făcut femeia în ultimii doi ani și cum a ajuns în mare este în prezent investigat de poliție.

Momentul în care această femeie dispărută acum doi ani este salvată

A încercat să se sinucidă din cauza soţului

Ajunsă la spital, Angelica Gaitan a declarat că în urmă cu doi ani a încercat să se sinucidă, aruncându-se în apele mării.

Femeia a recurs la acest gest din cauza violenţei soţului său, care a durat peste 20 de ani.

„M-am născut a doua oară, mulţumesc lui Dumnezeu! Dacă aveam vreo oportunitate să scap sau să primesc ajutor, n-aş fi luat acea decizie. Acum sunt foarte recunoscătoare pentru că Dumnezeu mi-a oferit această oportunitate de a-mi continua viaţa.” a declarat Angelica.

„Bătăile au început după ce am rămas însărcinată prima dată. În timpul celei de-a doua sarcini, bătăile au continuat. Nu am putut să fug, întrucât fetiţele erau mici.” a mai declarat Angelica Gaitan.

• CITEŞTE ŞI:  Telescopul James Webb a descoperit o "galaxie care nu ar trebui să existe", veche de 13 mld. ani, iar acest lucru ne face să regândim totul

După ce şi-a făcut curaj să fugă de acasă, a ajuns într-un adăpost pentru femei.

Totuşi, după ce soţul său s-a mutat din localitate, Angelica a fost dată afară de la adăpostul social, întrucât măsurile de protecţie nu se mai impuneau.

„Am împrumutat bani de la o femeie pentru un bilet de autobuz şi am mers către mare. Nu mai aveam niciun motiv să trăiesc. Voiam să pun capăt la toată suferinţa.” a mai spus Angelica.

Ultimul lucru pe care şi-l aminteşte femeia este că se afla pe plajă, singură, apoi a decis să se arunce în apă.

Încă nu este clar ce a făcut în cei doi ani în care a fost dispărută.


Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Urmăriţi DespreLume.ro şi pe Google News


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

44
44 puncte
Vladimir Ivanovici
Vladimir este absolvent al Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universităţii Bucureşti. Este fotograf profesionist şi pasionat de cărţi şi lucruri interesante şi mai puţin cunoscute, pe care le expune pe site-ul DespreLume.ro.

Distribuie şi prietenilor tăi!

Nu ţine lucrurile interesante doar pentru tine. Şi prietenii tăi şi-ar dori să afle aceste informaţii!
Închide
Share via