Un educator tatuat pe tot corpul, dat afară de la grădiniţa la care lucra

1 min


4
4 puncte

Un educator tatuat pe tot corpul afirmă că nu i se mai dă voie să predea la grădiniță după ce un părinte s-a plâns că înfățișarea sa îi sperie copilul. [Unilad]

Sylvain Helaine, în vârstă de 35 de ani, afirmă că părintele unui copil de la școala gimnazială Docteur Moreau din Palaiseau, Franţa, s-a plâns că fiul său a avut coșmaruri după ce l-a văzut.

Deși băiatul nu era în clasa sa, Helaine afirmă că a fost suspendat de la clasă pentru două luni.

Ulterior, i s-a interzis să predea copiilor cu vârsta de sub 6 ani.

„Cred că este dezgustător.”, a declarat Helaine, adăugând că „[reprezentanții școlii] nici măcar nu au încercat să îl convingă pe părinte că sunt un educator bun și că am o grămadă de experiență… mă simt trădat de către ei și sunt puțin trist”.

Autoritătile locale au confirmat că s-a ajuns la o înțelegere pentru a-l transfera pe Helaine din cauza înfățișării sale.

Acesta afirmă însă că predă de peste 12 ani și că a avut parte doar de câteva comentarii din partea părinților.

Cel mai tatuat educator din lume

Helaine a relatat că a decis prima oară să își schimbe înfățișarea în timp ce lucra la Londra, când avea 27 de ani.

În acea perioadă trecea printr-o „criză existenţială”. De atunci a adunat nu mai puţin de 460 de ore sub ac, în saloanele de specialitate.

• CITEŞTE ŞI:  10 apeluri 112 amuzante, care îţi vor face ziua mai bună

Totuşi, nu se gândea că va fi judecat pentru înfăţişarea sa.

Bărbatul și-a înnegrit pe cale chirurgicală limba și sclerotica ochilor și de-a lungul a trei ani și jumătate s-a tatuat cu primul „strat” de tatuaje.

În timpul liber Helaine este actor, model și comediant.

Bărbatul afirmă că a știut de la 10 ani că dorește să fie învățător. A mai spus că „vreau doar ca oamenii să mă judece pentru munca mea”.

„Să sperăm că atunci când vor deveni adulţi, vor fi mai puţini rasişti, mai puţin homofobi şi cu mintea deschisă.” a mai adăugat Sylvain Helaine.


Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Urmăriţi DespreLume.ro şi pe Google News


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

4
4 puncte
Vladimir Ivanovici
Vladimir este absolvent al Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universităţii Bucureşti. Este fotograf profesionist şi pasionat de cărţi şi lucruri interesante şi mai puţin cunoscute, pe care le expune pe site-ul DespreLume.ro.

Distribuie şi prietenilor tăi!

Nu ţine lucrurile interesante doar pentru tine. Şi prietenii tăi şi-ar dori să afle aceste informaţii!
Închide
Share via